Aanmelden

Breinz hecht veel waarde aan hoge kwaliteit van zorg voor kinderen, jeugdigen en hun ouders. Wij willen, ondanks het toenemend aantal zorgvragen, hiervoor garant blijven staan. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat er voldoende tijd en ruimte is voor de cliƫnten die bij ons in behandeling zijn en er geen wachttijd ontstaat tussen intake en daadwerkelijke start van de zorg.

Dit betekent dat we zorgvuldig omgaan met het inplannen van nieuwe aanmeldingen en periodiek bekijken of er voldoende ruimte is om deze in behandeling te nemen. Bij de actuele aanmeldinformatie kunt u lezen hoe veel weken wachttijd er op dit moment minimaal is. Op het moment dat deze wachttijd naar uw inschatting te lang is, adviseren wij elders te informeren en/of mogelijkheden tot overbrugging te bespreken met uw verwijzer. Ook kunt u op de website van Psyzorg  https://www.psyzorgzobrabant.nl/wachtlijst een overzicht vinden van psychologenpraktijken in de regio en hun actuele wachttijd. 

Een goede kwaliteit van zorg willen we vanuit Breinz tevens waarborgen door voorafgaande aan een aanmelding met elkaar telefonisch contact te hebben, om te bespreken of Breinz voor de vraag die er is passende zorg kan bieden. In het telefonisch spreekuur, elke maandag van 13.00 tot 14.00 uur, kunt u ons in ieder geval bereiken. U kunt ook op andere momenten bellen en de voicemail inspreken indien u teruggebeld wilt worden. Mochten we vanuit Breinz passende zorg kunnen bieden, kunt u het digitale aanmeldformulier invullen, waarna het intakegesprek zal worden gepland. Indien Breinz niet de best passende zorg kan bieden, zal er in het telefonisch contact meegedacht worden welke andere opties er mogelijk zijn. 

 

Wachttijd, actuele informatie, laatst bijgewerkt  08-07-2024

De wachttijd tot intake is momenteel voor behandeling 11-14 weken (mede afhankelijk van de vraag) en voor onderzoek ongeveer 12 weken.  

Er kan aangemeld worden na telefonisch overleg. Elke maandag tussen 13.00 en 14.00 uur. Of op een ander moment kan gebeld worden en de voicemail ingesproken worden, dan bellen we terug. 

06-21335864, Hanneke Stokkermans of 06-52012287, Mieke Slenders

 

Aanmeldformulier 

Het aanmeldformulier kan ingevuld worden, indien er na telefonisch contact met Breinz is overeen gekomen dat de vraag passend is bij Breinz. 

Graag alle velden volledig invullen; anders wordt het formulier niet verstuurd en krijgen wij dit niet binnen. 

Na aanmelding kunt u binnen twee weken van ons bericht verwachten. We versturen een uitnodging via zorgmail (beveiligde mail). Check hiervoor ook uw spambox; soms komt de mail hierin terecht. Indien u na twee weken nog niets gehoord heeft, kunt u zelf even contact opnemen; mogelijk is er dan wat mis gegaan met de aanmelding. 

N.B.; vanwege de zomervakantie worden de nieuwe aanmeldingen vanaf 12 augustus weer besproken en ingepland. U kunt tenminste binnen twee weken na 12 augustus bericht verwachten. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.